Vi vil allesammen gerne have det gode liv. De første mentale billeder der dukker op når vi tænker på sådan et liv, er nok luksusbiler, yachts og fester uden ende. Der er dog ingen grund til at gå total hollywood eller blive en rigmand for at kunne gøre livet ekstra nemt og lækkert. Vi har her samlet ti små ting, der kan gøre dit liv lettere i dag.

 

1. Mandolinjern

Nej, det er ikke et musik-instrument. Et  mandolinjern er derimod et værktøj der gør dit liv i køkkenet lettere. Det gør det let og hurtigt at snitte grøntsager, og du får altså både en bedre oplevelse i køkkenet og ved middagsbordet.

2. Siddepude

Mange af os sidder rigtigt mange timer hver dag. Vi sidder når vi spiser vores mad, vi sidder når kører i vores bil og så sidder vi lige en hel arbejdsdag oven på det. Livet bliver gjort lidt sødere hvis man anskaffer sig et par siddepuder. Den ekstra komfort giver lidt luksus i hverdagen.

3. Ordentlig Dåseåbner

Hvis du, ligesom så mange andre, bruger din dåseåbner ofte så sørg for at købe dig en ordentlig én. Det der med at stå og bakse for at åbne en dåse er overhovedet ikke besværet værd, når du kan få en dåseåbner der bare skal drejes på for et par hundrede kroner.

4. Powerbank

Der er intet mere frustrerende end at løbe tør for strøm på mobilen. Få derfor fat i en powerbank – mange af dem passer snildt ned i en lomme eller taske, og kan redde dagen mange gange.

5. Batteri til Laptop

Det giver en enorm frihed at kunne klare sit arbejde hvor som helst. Sørg derfor for at have et godt batteri i din laptop, så du kan tage den ned i kantinen, hen til kollegaens bord eller måske endda ned i den nærmeste kaffebar.

6. Fodbad

Det kan være næsten ligeså godt som en swimmingpool og et bobleblad. Køb dig noget lækkert sæbe med nogle velduftende olier, og smid fødderne i det varme vand. Ægte luksus i mini-format.

7. Massageolie

Find dig en video på youtube om hvordan man giver massage, og skaf dig så noget massage-olie. Nu kan dig og manden/konen give hinanden en rigtig luksus-oplevelse og samtidig komme endnu tættere på hinanden.

8. Kaffekværn

Drop dit pulverkaffe, og skaf dig i stedet en rigtig kaffekværn. Når du selv maler de hele bønner får du en helt anden oplevelse, og kaffe-aroma’en vil gøre det til en dejlig oplevelse at stå op om morgenen.

9. Stor Skraldespand

Jo større din skraldespand er, jo sjældnere skal du gå ud med den. For at undgå lugt, kan det dog godt betale sig at have en lille skraldespand ved siden af til madvarer og lignende.

10. Dedikeret Vækkeur

Det virker måske smart at bruge telefonen som vækkeur, men hvor mange gange er det lige gået galt? Den løber let tør for strøm, eller måske kommer man til at slå alamern fra. Med et dedikeret vækkeur kan du sove godt og trygt ved tanken om, at du nok skal komme op i morgen.

Gør livet endnu lettere med en værkstedsvogn