Så har manden snart fødselsdag igen. Eller jubilæum, eller er det jeres bryllupsdag? Hvad end det er I skal fejre, betyder det, at du nu skal ud at købe ham en gave. Man skulle tro det var nemt at finde en gave, til én man er så tæt på. Du er sammen med ham dag ud og dag ind, og I kan snakke om alt. Det føles dog altid som en uoverkommelig opgave, når det kommer til at skulle finde den helt rigtige gave. En stor del af skylden ligger i det pres man lægger på sig selv: når nu du kender ham så godt, så er du jo også nødt til at finde det helt rigtige, ikke?

Men du kan roligt slappe af. Gaver er noget vi giver, fordi vi godt kan lide et andet menneske og sætter pris på at have dem i vores liv. Det der virkeligt betyder noget, er selve handlingen – det at du giver din mand en gave, er en måde at udtrykke din kærlighed til ham. Det er mindre vigtigt hvor fantastisk gaven er, det vigtige er at han har fået den af dig. Når det er sagt, vil vi selvfølgelig gerne gøre det så godt som muligt alligevel. Selvom man altid bør sætte pris på de gaver man får, er der nu noget helt særligt ved at modtage en gave der siger én noget.

Et godt trick er at begynde at notere hver gang han snakker passioneret om noget. Du har helt sikkert set din mand i situationer, hvor han begynder at snakke hurtigere og får julelys i øjnene. Her skal du lytte ekstra godt til hvad han snakker om, og meget gerne skrive det ned. Det er den perfekte inspiration til at finde en gave, der får ham til at lyse op på samme måde. Hvis du ikke kan finde noget der, så skal du dog ikke fortvivle. Næst efter passion ligger nemlig det praktiske. Sådan er det typisk ikke for kvinder – vi går mere op i hvor personlig gaven er, og hvordan den hænger sammen med vores værdier og personlighed. For en mand, er en gave der løser et praktisk problem dog ligesom velkommen. Så fortvivl ej. Et billligt herreur kan være en fantastisk gave, hvis din mand mangler et ur. Boxers til mænd er en anden genial gaveidé – de bringer komfort, og han vil bruge hvad du giver ham hver eneste dag.

Det bedste resultat får du selvfølgelig, hvis du kan kombinere de to. Find noget han er passioneret omkring, og løs et praktisk problem i samme område af hans liv. Hvis han elsker fodbold, så kan du give ham en fodbold-trøje eller en billet, der gør det endnu lettere for ham at komme tæt på noget han holder af. Vær kreativ hvis muligt, det gør gaven lidt ekstra værd. Du skal dog ikke føle at det er nødvendigt for hver enkelt gave – din mand vil sætte pris på noget praktisk, uanset om det er koblet sammen med noget større.