Danmark er ikke bare et land hvor der enten er store indkøbscentre og tæt bebyggelse eller bare et landbrugssamfund. Danmark har mange ting at byde på. Der er mange indtryk at hente, væk fra storbyens støj. Så næste gang du ønsker en afslappende weekend, eller en aktiv ferie, behøver du ikke booke flybillet fordi Danmark har det hele.

Er du til idyllisk natur, hvor vandet stille strømmer forbi dig, eller en aktiv ferie fyldt med sjove og udfordrende aktiviteter, så har Danmark det hele.  Du kunne for eksempel tage en overnatning i Ry, som er omgivet af smuk natur og smukke søer. Ry ligger ikke langt fra Silkeborg, hvor du finder den smukke Guden å. Hvis du ønsker idyl af øverste skuffe er dette stedet for dig. Det kan opleves med en gåtur eller en Kanotur i Gudenåen. På din kanotur har du mulighed for at sejle på hele åen og opleve naturen helt tæt på. Hvis du vil ind og have noget at spise har Silkeborg massere af muligheder. Der er gang i byen og massere af mennesker. Der er en hyggelig atmosfære og søde mennesker omkring dig. Der er mulighed for camping hvor der er plads til leg og massere af hjerterum. Dette er et perfekt udgangspunkt for familier der ønsker en aktiv ferie. Her vil der blive brugt meget tid udenfor i naturen. For de mere hardcore er der også mulighed for outdoor overnatninger i shelters. Det er selvfølgelig også muligt at leje en feriebolig.

Et sted i den anden ende af landet ligger Bornholm. Her er der massere af ting at se, samt en af Danmarks lækreste strande. Bornholm byder på mange muligheder for både børn og unge, samt naturfænomener som for eksempel rokkestenen, som er en sjov oplevelse for de små. Bornholm rummer ligeledes hjerterum og en hyggelig atmosfære. Her er der mulighed for at opleve store skove, flotte strande og bare den smukke natur i sin helhed. Du kan bo på alt fra en bondegård til en almindelig ferie bolig. Bornholm skaber en stemning omkring dig, hvilket gør det svært for dig ikke at slappe af. På Bornholm findes også det anerkendte Svaneke bryghus som producere øl i verdensklasse. Menneskerne er rare og imødekommende, så hvis du ønsker en ferie, med en masse hygge og smukke omgivelser er Bornholm også lige stedet for dig.

En uundgåelig feriedestination i Danmark er selvfølgelig Nordjyllands Skagen. Ude på grenen ser du, hvor vandene mødes, samt en smuk strand. Omgivelserne i den gamle havneby emmer af hygge og idyl. Ikke alt i Skagen er super fancy. Stemningen bliver, at man sætter tempoet ned og får slappet af, og bare nyde de omgivelser man befinder sig i.