Rigtig mange danskere, især unge der lige er startet på studie, har været i den svære situation at skulle ud at finde ny bolig. Det er især omkring studiestarts perioder, at mange har rigtig svært ved at finde bolig, da markedet bliver presset i sådan en grad af unge mennesker ,der søger nær universiterne, som gerne ligger centralt placeret i de større danske byer. Grundet denne svære jagt på den perfekte bolig, vil vi herunder komme med forslag til 10 forskellige hjemmesider som du kan bruge til at finde en bolig.

1: Facebook

Facebook er måske lidt en joker, blandt de andre sider vi skriver om i denne artikel, da det jo som bekendt ikke er en boligside. Grundet facebooks store popularitet blandt landets borgere, er der også opstået mange grupper hvori folk samles om alle mulige forskellige projekter og hobbyer. Der er derfor også oprettet mange boligsøgende grupper, hvor man hjælper hinanden og forskellige boliger bliver udbudt. Derudover kan man jo dele et opslag i sit netværk, hvor man skriver hvad man søger efter, og håber derefter at familie og venner deler den videre i deres netværk, hvor man måske rammer ned i nogle der kender nogle. Derfor kan facebook være et godt træk at bruge i jagten på ny bolig.

2: Boligsiden

Boligsiden er en rigtig smart hjemmeside, med en rigtig god søgefunktion hvor du kan søge efter boliger du kan købe dig ind som ejer, eller andelsejer. Boligsiden bryster sig med, at de er den mest besøgte boligportal i landet, og det kan man godt forstå, da den virker optimalt og det er nemt at finde hvad man søger efter. I deres søgepanel klikker du blot af hvilken bolig, du er interesseret i og søger i det område du er interesseret i, og så finder den en masse boliger du kan se igennem.

3: Boligportalen

Er den velkendte internetside der bliver brugt af alle der ser efter lejebolig. Mange har også set venner og bekendte på sociale medier spørge efter om de må låne et login til boligportalen. Dette er grundet med, at boligportalen er en betalings side, hvor man betaler et mindre beløb for at få lov til at se telefonnummeret på den udlejer, man vil i kontakt med omkring boligen.

4: DBA

Den blå avis er genstand for salg af alt mellem himmel og jord, og derfor bliver der også solgt en masse boliger online på DBA. Du kan både finde ejerlejligheder, lejelejligheder og andele der bliver sat til salg på den blå avis og det er nogen gange nemmere og billigere at komme i kontakt med sælger på denne måde.

5: Lejnu

Lejnu er en del af boliga. Her kan du matche med udlejere og derved finde din nye lejebolig. Deres flotte grønne hjemmeside er en fryd for øjet og deres fine søgemaskine midt i det hele, gør det nemt at finde din nye bolig. Du krydser blot af hvilken type af bolig du vil finde og et postnummer og så finder den alle de mulige nye boliger.

6: Nybolig

En af de større danske ejendomsmæglerkæder herhjemme. Her finder du alle deres egne huse, lejligheder og andre typer af boliger der er til salg. Mange gange kan det være en god ide også at holde øje med mæglernes egne hjemmesider, for at være den første der får nys om nyheder.

7: Colliers

Er du ude efter erhvervsmål, hvad enten det er til kontor, lager eller andre former for erhvervsejendomme, er det helt sikker Colliers du skal gå til. Danmarks allerbedste mæglere når det kommer til erhvervsejendomme finder du her, og på deres hjemmeside finder du alle de informationer om ledige boliger på erhvervsmarkedet netop nu.

8: Home

Home er i sær stærke i huskøb. Skal du have et nyt hus, så kan du med fordel holde øje med homes hjemmeside, og søge efter boliger i dit område. Der kommer hele tiden nye til, så du skal være hurtig i tanke og handling.

9: Robinhus

Robinhus er en af de mæglere der har selvsalg. Selvsalg bruges naturligvis af sælgerne, men kan du opstøve disse selvsælgere, kan du sikkert også få presset prisen lidt på boligen, da udgifterne ved salget ikke er så store.

10: Boligone

Boligone er endnu en ejendomsmægler i rækken. Der er rigtig mange om buddet – og derfor er det om at være vaks når der kommer nye boliger til salg, hvis det er et område med stor konkurrence om at få boligerne i. Deres lækre søgemaskine i højre side, gør det nemt at finde boliger i dit område.